Argitoidud

Seene-singikaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Nasiteleht
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon


200 g värskeid seeni (šampinjonid või sügavkülmutatud metsaseened)
1 keskmise suurusega porrulauk
2 tl toiduõli
3 sl nisujahu
100 g keedusinki
5 dl piima
½ tl käepärast ürdisegu
musta pipart
soola

Vajadusel puhasta seened ja tükelda. Loputa porrulauk üle jooksva kraanivee all, et eraldada lehtede vahele jäänud mustus. Lõika porrulaugust ringid.
Kalla kuumale pannile pisut toiduõli ning lisa sinna tükeldatud porrulauk, kuumuta lühiajaliselt. Lisa seened ja küpseta madalal temperatuuril kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.
Ribasta sink ning lisa pannile. Maitsesta.
Sega nisujahu seene–singisegu juurde. Kuumuta. Lisa piim, sega ning lase kaste keema. Vajadusel lisa soola.
Serveeri pastaga.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Victor 17.veeb 2014 07:38
You've really imspsreed me with that answer!
mana 14.veeb 2007 21:29
Väga maitsev. Tundub ka kalorivaene.
1