Argitoidud

Viinerisupp toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon


1 l vett
2 porgandit
1 varsseller
5 kartulit
porrulauku (100 g)
300 g viinereid
1 sl punet
100 g toorjuustu 
½ tl soola
peterselli

Pane vesi keema, lisa sinna puljongikuubik. Keeda kooritud ja kuupideks lõigatud köögiviljad pehmeks. Lisa supile 1 cm pikkusteks tükkideks lõigatud viiner, oregano ja vähese puljongiga segatud toorjuust. Toorjuustu hulka segatud puljong võimaldab seda lihtsamini supile lisada. Lase keema, kontrolli veelkord maitset ning lisa petersell.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa