Argitoidud

Hakkliha-köögiviljakaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

1 suur sibul
1 väiksem kott külmutatud köögiviljakuubikuid (200 g)
300 g segahakkliha
2 tl toiduõli
1 küüslauguküüs
1 tl ürdisegu (kuivatatud basiilik, tüümian, rosmariin)
1 tl suhkrut
5 dl tomatimahla
2 dl puljongit
2 dl vahukoort

Peenesta puhastatud sibul. Võta sügavkülmikust sügavkülmutatud köögiviljad.
Kalla pannile pisut õli, kuumuta ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha kergesti. Lisa sibul ja köögiviljad.
Maitsesta segu purustatud küüslaugu ja ürdiseguga.
Sega kastme hulka tomatimahl ja puljong. Lase kastmel kaane all haududa umbes 10 minutit. Kalla kastme hulka vahukoor ja lase kaste keema tõusta.
Serveeri koos keedetud spagettidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa