Argitoidud

Meeräimed

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Kogus: 1 portsjon
600 g räimefileesid (rookimata kalu osta 1 kg)
½ sl sidrunipipart
½ sl estragoni
soola

Hautamisleem
2 sl valge veini äädikat
4 sl vedelat mett
1-2 sl nisujahu
2 küüslaugu küünt
2 dl hapukoort
Kaunistuseks rohelist tilli

Vajadusel fileeri kalafileed. Aseta fileed tööpinnale nahk allpool. Maitsesta sidrunipipra, estragoni ja vähese soolaga. Keera kalafilee rulli ning aseta eelnevalt võiga määritud vormi.
Sega hautamisleeme jaoks vajaminevad ained kokku ning kalla kalade peale. Küpseta 175° C juures umbes 30 minutit. Soovi korral võid ahjuvormi katta fooliumiga. Enne serveerimist puista toit üle värske tilliga. Serveeri koos keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kreelion 11.märts 2010 16:13
Mulle väga maitses :A Samas mees arvas, et mett võiks tiba vähem olla. Aga üldiselt võib öelda, et väga hea ja omapärane maitseelamus :)
1