Argitoidud

Pihvid seenekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
400-450 g hakkliha
2 dl rõõska koort
2 munakollast
½ tl soola
pipart
võid/margariini praadimiseks

Kaste:
150 g värskeid sampinjone
1½ dl rõõska koort
pisut puljongit
sojakastet 
soola, valge pipar


Puhasta seened (kui kasutad konservseeni vala vedelik ära), viiluta. Lase koor keema tõusta ja lisa seened. Lase keeda nõrgal kuumusel kuni kaste pakseneb. Lisa puljong vahetult enne serveerimist maitsesta sojakastme, soola ja pipraga.
Hakklihamass tihenda soolaga. Sega koor osade kaupa taignasse. Edasi lisa munakollased, maitsesta pipraga. Sega korralikult läbi.
Vormi 4-5 “pihviks” märgade käte vahel. Aseta märjale lõikealuale, suru ilusti lamedaks. Pane või või margariin pannile ja lase sel pruunistuda kuldpruuniks. Küpseta pihvid kuldpruuniks, 3-4 min mõlemalt poolt. Lase neil pisut järelvalmida. Maitsesta kaste lõplikult ning pane serveerimiseks valmis.
Serveeri pihvid kohe kastme ja keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa