Argitoidud

Liha-kartulipüreevorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
6–8 kartulit
1–2 dl piima
soola
150 g hakkliha
1-2 sibulat
1 spl võid
pipart jm maitseaineid
Keetmiseks vett


Koori kartulid ja keeda valmis.
Kurna kartulid, kusjuures enne kurnamist soojenda piim u 40ºC juurde. Purusta kartulid ning lisa soe piim ja või. Maitsesta. Klopi püreeks.
Pruunista hakkliha ning lõpu osas lisa tükeldatud sibul, maitsesta.
Määri ahjuvorm ning lisa sinna kihiti kartulipüree ja hakkliha. Pealmiseks kihiks jäta kartulipüree!
Pane vorm ahju ning küpseta 225ºC juures seni kuni pind omandab kauni kuldse värvi.
Serveeri ahjuvormist koos toorsalatitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa