Argitoidud

Tuunikala-tomatikaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon

1 sibul
1 küüslaugu küüs
1-2 sl toiduõli
1 purk purustatud tomateid (400 g)
1 tuunikalakonserv (185/150 g)
1 ürtidega puljongikuubik
½ tl basiilikut
1-2 dl kohvikoort
vajadusel lisa soola


Tükelda sibul ja purusta küüslauguküüs. Lisa praepannile toiduõli ja kuumuta sibul ja küüslauk kergelt läbipaistvaks. Kalla pannile purustatud tomatid. Maitsesta basiilikuga. Nõruta tuunikalakonserv veest kuivaks, peenesta kergelt kahvliga ja lisa segu hulka. Hauta segu 10 minutit. Lisa puljongikuubik, sega senikaua kuni kuubik on lahustunud. Lõpuks lisa rõõsk koor, lase keema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Neti 01.veeb 2010 15:21
Väga maitsev tuli välja. Ma raputasin natuke sidrunipipart pärast peale
1