Argitoidud

Jogurtikana ananassi-jogurtikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min

+ marineerimiseks 8-12 tundi

Kogus: 1 portsjon

4 kanakoiba

Marinaad:
3 dl maitsestamata jogurtit
1 tl soola
½ sl karrit
1 sl paprikapulbrit
1½ sl punet

Ananassikaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
1 väiksem purk (227/149 g) purustatud ananassikonservi
1 sl suhkrut
½ tl soola
1 sl magusat sinepit
natuke valget pipart
½ tl karrit
(½ dl peterselli)

Sega kausis marinaadi ained. Aseta broilerikoivad küpsetuskotti ja kalla marinaad kanakoibade peale. Lase koibadel maitsestuda üle öö, võib ka rohkem. Vahepeal võid küpsetuskotis olevaid lihatükke koos kotiga ümber tõsta.
Pane ahi 200° C juurde sooja. Kuuma auru välja pääsemiseks lõik küpsetuskotil üks nurk ära. Küpseta kuumas ahjus umbes 30 minutit.
Senikaua kuni kana ahjus küpseb, valmista juurde ananassikaste. Sega koostisained omavahel ning maitsesta. Serveeri koos rohelise salatiga ning keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa