Argitoidud

Kihiline kartuli-lihavorm

Keskmine hinne: 4.11 Autor: Heivi Nõlvak
Kogus: 1 portsjon
4 keskmist keedetud kartulit
2 sibulat
200 g hakkliha
300 g juustu
1 punane paprika või paar tomatit
3 muna
3 dl vett+leemekuubik
kartulimaitseainet
hakklihamaitseainet
lihamaitseainet
värsket või kuivatatud tilli
soola

1. Valmista veest ja kuubikust puljong, jäta jahtuma.
2. Prae viilutatud kartulid väheses õlis, maitsesta ja lao rasvaga määritud (lahtikäiva) vormi põhja.
3. Hauta peenestatud sibul madalal kuumusel pehmeks, maitsesta soolaga ja pane kartulitele.
4. Riivi juust ja pane sellest kolmandik sibula peale.
5. Prae hakkliha kiiresti kuni punase värvi kadumiseni, maitsesta ja kalla juustukihile.
6. Puista peale teine kolmandik juustu ja pool tükkideks lõigatud paprikast või tomatist.
7. Kalla üle muna-puljongiseguga, millesse on lisatud tilli.
8. Raputa peale ülejäänud juust ja paprika või tomat.
9. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit ehk kuni munasegu on hüübinud ja juust hakkab kergelt pruunistuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa