Argitoidud

Singi-seene-risotto

Keskmine hinne: 3.25 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon

2 sl toiduõli
1 sibul
200 g keedusinki
100 g värskeid seeni (võid lisada seente asemel rohkem sinki)
3 dl risottoriisi
400 g purustatud tomateid
2 puljongikuubikut
7 dl vett
1 loorberileht
1 tl tüümiani
peterselli
Serveerimiseks 100 g riivitud juustu

Kuumuta pannil toiduõli ning lisa sinna hulka peenestatud sibul ja tükeldatud sink. Prae senikaua kuni sibul muutub klaasjaks, ära pruunista. Lisa eelnevalt pestud riis ja sega senikaua kuni riis muutub läbipaistvaks. Seejärel kalla segu hulka purustatud tomatid, keev vesi ja puljongikuubikud. Sega korraks läbi ja jäta madala kuumuse juurde hauduma. Vahepeal sega ning lisa maitseained. Kui riis on pehme, on toit valmis.
Riivi juust ja riputa see riostto peale. Soovi korral võid toidu peterselliga üle puistata
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa