Argitoidud

Kartuli-grillvorsti kuhjake

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon

umbes 500 g keedetud kartuleid
¼ tl sidrunipipart
400 g grillvorsti
Magusat sinepit
100 g sulatatud juustu või riivitud juustu
rohelist sibulat

Lõika fooliumist 4 suurt tükki ja aseta tükid lauale üksteise kõrvale. Lao nende peale kihiti keedetud kartuli ja grillvorstiviilud. Vahele raputa sidrunipipart. Kihtide vahele määri magusat sinepit. Kõige peale pane kas sulatatud juustu tükke või riivitud juustu ning rohelist sibulat. Näpi foolium tugevasti kinni ning küpseta 200° C juures umbes 40 minutit. Serveeri koos toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa