Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kodujuustu-viineriomlett

Argitoidud

Kodujuustu-viineriomlett

Tiina Trolla Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
25 g võid
4 keedetud kartulit
1 sibul
200 g viinereid

Munapiim:
3 dl piima
5 muna
1 sl sinepit
1 tl paprikapulbrit
¼ tl musta pipart
½ sl basiilikut
200 g kodujuustu
Kaunistuseks peterselli

Pruunista pannil viilutatud kartulid, sibul ja viinerid. Sega omavahel muna ja piim ning kalla pannile praetud toiduainete peale. Küpseta madalal kuumusel, ära sega. Riputa kaunistuseks peale peterselli.

KOMMENTAARID

NõidElla 29.sept 2009 17:37
Proovisin frikadellidega. Vesine jäi see asi...oleks pidanud vist kodujuustu nõrutama kõvasti, et vett ei tekiks nii palju. Muidu polnud väga vigagi.
anukas7 12.mai 2007 20:36
Aga kas sa munapiima taga koolonit näed?
Kertukas 12.mai 2007 18:10
Ja kodujuust? Miks see retseptis on kui kirjelduses pole öeldud, mida sellega teha? Kas niisama kõrvale söögiks...?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool