Argitoidud

Kodujuustu-viineriomlett

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
25 g võid
4 keedetud kartulit
1 sibul
200 g viinereid

Munapiim:
3 dl piima
5 muna
1 sl sinepit
1 tl paprikapulbrit
¼ tl musta pipart
½ sl basiilikut
200 g kodujuustu
Kaunistuseks peterselli

Pruunista pannil viilutatud kartulid, sibul ja viinerid. Sega omavahel muna ja piim ning kalla pannile praetud toiduainete peale. Küpseta madalal kuumusel, ära sega. Riputa kaunistuseks peale peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NõidElla 29.sept 2009 17:37
Proovisin frikadellidega. Vesine jäi see asi...oleks pidanud vist kodujuustu nõrutama kõvasti, et vett ei tekiks nii palju. Muidu polnud väga vigagi.
anukas7 12.mai 2007 20:36
Aga kas sa munapiima taga koolonit näed?
Kertukas 12.mai 2007 18:10
Ja kodujuust? Miks see retseptis on kui kirjelduses pole öeldud, mida sellega teha? Kas niisama kõrvale söögiks...?
1