Argitoidud

Grillvorstiguljašš

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

2 sibulat
1½ tl paprikapulbrit
400 g grillvorsti
1 sl toiduõli
1 sl nisujahu
5 dl vett
400 g purustatud tomateid
2 kartulit
2 paprikat kuubikutena
200 g hapukoort
2 sl Meira Vahemere ürdisegu
½ tl soola
peterselli

Pruunista tükeldatud sibul ja vorst kergelt pannil. Lisa paprikapulber, nisujahu, vesi, purustatud tomatid ja väikesteks tükkideks lõigatud kartul (kartulis olev tärklis muudab kastme paksemaks). Hauta madalal kuumusel ning lõpuks lisa paprikakuubikud. Kõige lõpuks lisa hapukoor, sega. Lase kastmel kergelt keema tõusta, kuid ära keeda. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa