Argitoidud

Seafilee sinepi-koorekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Kogus: 1 portsjon
500 g sea välisfileed
2 sl toiduõli
soola
½ tl piprasegu
3 sl magusat sinepit
2 dl kohvikoort
1-2 dl õunamahla

Lõika fileest 1,5-2 cm paksused viilud. Vasarda liha kergelt. Kuumuta praepannil olev õli kuumaks ning aseta liha praadima. Ära panni liiga täis pane, sest see jahutab panni maha ja praadimise asemel hakkab liha hauduma. Prae ühelt poolt umbes 4 minutit, seejärel keera liha ümber. Praetud lihapoolele raputa soola ja maitseained.
Praetud lihade juurde lisa sinep (võid kasutada sedasama panni või väiksema läbimõõduga haudepotti). Lase segu keema, et sinepis olev äädikas eralduks. Kalla juurde koor ja õunamahl. Hauta 15-20 minutit. Serveeri koos värskete kartulite ja porganditega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jusskubu 14.juuni 2007 00:44
Nüüd sai asi valmis ja söödud. Sinepiga sai liialdatud ja seepärast oli liiga magus. Muidu tuli päris hea sest see toit oli minu elu esimene, mida olen ise valmistanud oma 34. eluaasta jooksul.
Jusskubu 13.juuni 2007 21:48
Kohe hakkan tegema, kuid retsept on väga halvasti sõnastatud. (,,Lase segu keema, et sinepis olev äädikas eralduks.,,)- Kas kogu segu ongi 3 sl sinepit? Sest koor ja õunamahl tulevad hiljem?
1