Argitoidud

Tatramakaroni-feta-vorm

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
3 dl tatramakarone
250 g hakkliha
1 sibul
1-2 sl õli
1 punane paprika
musta pipart
punet
2 küüslauku
250 g feta-juustu
peterselli

Võta 3 dl tatramakaronide keetmiseks 1 l vett. Pane keevasse vette makaronid ja keeda umbes 12-15 minutit. Keeduvette lisa pisut õli, siis ei kleepu makaronid üksteise külge knni. Enne keetmise lõppu lisa maitse järgi soola. Nõruta.
Pruunista hakkliha ja lisa sinna juurde peenestatud sibul ja tükeldatud paprika. Lisa pannile pasta, maitseained (must pipar, oregano) ja kuubistatud feta (jäta mõned feta tükid kaunistuseks), hauta mõni minut. Serveeri toorsalatiga.
Pane tähele!
1 dl tatramakarone kaalub 30 g. Vee ja tatramakaronide keetmisel tuleb suhteks arvestada 3:1.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa