Argitoidud

Juustu-broileripirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

Põhi:
100 g võid
2,5 dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
50 g riivitud juustu
4 sl vett
Täidis:
300 g broilerifileed
1 küüslaugu küüs
½ tl tüümiani
2 sl toiduõli
soola
2 dl piima
3 muna
100 g juustu

Taina valmistamiseks sega pehme rasvaine hulka riivitud juust, nisujahu-ja küpsetuspulbri segu ning vesi. Aseta tainas võitatud pirukavormi (Ø 24 cm vorm).
Pruunista tükeldatud broileritükid pannil. Maitsesta purustatud küüslaugu, soola ja tüümianiga. Aja täidis ühtlaselt pirukapõhjale laiali.
Sega kanamunad, piim ja riivitud juust omavahel ning kalla juustust, piimast ja munadest segu broileritükkide peale.
Küpseta 225 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni täidis on hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
everix 26.juuni 2007 21:40
Ohoo, proonin kindlasti
1