Argitoidud

Suvikõrvitsakotletid

Keskmine hinne: 3.5
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
500 g suvikõrvitsat
2 sl peenestatud petereselli
1 sibul
3 sl keedetud riisi
3 sl riivitud juustu
2 muna
1,5 dl nisujahu
cayenne`i pipart
soola
musta pipart
praadimiseks toiduõli

Riivi suvikõrvits peeneks ja pigista kätega liigne vedelik välja. Sega kõik ained tainaks, maitsesta. Aja õli pannil kuumaks. Tõsta supilusikaga pannile 3–4 kuhjakest, suru need lamedateks pätsideks. Küpseta mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Kui tainas ei püsi koos, võta abiks lusikatäis kartulijahu. Serveerimisel tõsta igale pätsile kuhjake külma paksu hapukoort, jogurtit või toorjuustu, lisaks serveeri leiba.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 31.aug 2013 15:32
Enam ei ole gluteenivaba. Tänud märkamast!
Kristiina 31.aug 2013 15:18
Gluteenivaba? Kust otsast?
1