Argitoidud

Singi-ananassi minipitsad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon


8 viilu röstsaia
Määrimiseks võid

Peale:
200 g keedusinki
1 dl ketšupit
100 g juustu (Atleet-tüüpi)
1 ananassikonservi (227/137 g) tükkidena
½ dl peterselli
1 tl pitsamaitseainet


Määri röstsaiad kergelt võiga üle. Kata need singiribadega, aseta peale ananassitükid ja lisa pitsamaitseainet. Kõige lõpuks raputa riivjuustuga üle. Küpseta 250 kraadi juures umbes 10 minutit või senikaua kuni juust on sulanud ja ääred krõbedamaks muutunud. Peale ahjust välja võtmist riputa peale tükeldatud peterselli.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triibu 29.märts 2010 11:45
võib täitsa mõnus olla
1