Argitoidud

Suvine piima-köögiviljasupp

Keskmine hinne: 3.46 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon


3 kartulit
2 porgandit
1/4 lillkapsast
1 dl külmutatud herneid
5 cm porrulauku
4 dl vett
25 g võid
6 dl piima (soovi korral võid piima asendada ka puljongiga)
soola
½ tl suhkrut
estragoni
½ dl rohelist sibulat või peterselli


Pese, koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Kuna supi sees on ka herned (ümara kujuga), siis võiks tükeldus olla kuubikuteks. Pese ja tükelda lillkapsas ja porrulauk. Lisa köögiviljad keevasse vette ja lase supil madalal kuumusel haududa senikaua kuni köögiviljad on pehmed. Lisa või ja piim. Kuumuta veelkord ning maitsesta lõplikult.
Soovi korral võid lisada supile eelnevalt praetud singikuubikuid.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa