Argitoidud

Külm tomatisupp

Keskmine hinne: 4.11 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon


6 dl l tomatimahla
4 dl keefiri
3 küpset tomatit
1 kollane paprika
1 värske kurk
1 küüslauguküüs
½ dl oliivõli
2 sl punast veiniäädikat
rohelist sibulat
½ tl suhkrut
soola
musta pipart


Valmista keefirist ja tomatimahlast segu. Lisa juurde veiniäädikas, oliivõli, pipar ja sool. Hapususe vähendamiseks ka pisut suhkrut. Puhasta köögiviljad ja lõika need väiksemateks tükkideks. Aseta köögiviljad köögikombaini ja purusta kergelt (kui sul köögikombaini pole, haki käsitsi peeneks). Lisa köögiviljad keefiri-mahla segu hulka. Maitsesta lõplikult. Serveerimisel lisa juurde rohelist sibulat ja röstitud saia.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 31.mai 2010 08:35
Natukene keefirisupi kohta huvitavalt vedelam, aga suurepärane supp!
1