Argitoidud

Värske kapsa-hakklihahautis riisiga

Keskmine hinne: 3.83 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon


800 g värsket kapsast
2 sibulat
300 g hakkliha
2 sl õli
2 küüslauguküünt
2 sl majoraani
1 ½ tl soola
2 sl tumedat siirupit (võid asendada 1 tl suhkruga, kuigi tulemus pole päris samasugune)
1 dl Veski Mati sõmerat riisi
2 dl kohvikoort
4 dl piima


Prae hakkliha pannil, lisa juurde tükeldatud sibul, küüslauk. Maitsesta majoraani ja soolaga. Soovi korral võid kasutada ka musta pipart.
Haki värske kapsas peenikesteks ribadeks. Sega kapsas hakkliha juurde ning kalla kõige peale piim, kohvikoor. Lisa siirup ja riis.
Hauta tasasel tulel senikaua, kuni riis on pehme. Vajadusel maitsesta. Serveeri kuumalt.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jane 11.juuni 2008 19:24
Selle roa nimi on "laisa perenaise kapsarullid" :)
Linda 13.okt 2006 11:41
Porgandit võib kindlasi lisada. Minu meelest porgand ja sibul ei tee kunagi toitu halvemaks, pigem ikka muudavad seda maitsvamaks ja värvilisemaks.
pirdjee 13.okt 2006 02:50
mina panen koos sibulatega pannile ka paar riivitud porgandit,see teeb toidule ilusa värvi.
1