Argitoidud

Lillkapsa-suvikõrvitsa panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon

2 sl toiduõli
500—600 g lillkapsast
2-3 sibulat
1—2 suvikõrvitsat
3—4 tomatit
2 dl kohvikoort
u 1 tl soola

Puhasta lillkapsas ja lõika õisikuteks. Kuumuta toiduõli ning lisa sinna lillkapsa õisikud ja ratasteks lõigatud sibulad. Küpseta senikaua kuni lillkapsas on poolpehme. Lisa juurde tükeldatud suvikõrvits. Kuumuta. Vahetult enne küpsetamise lõppu lisa lohkudeks lõigatud tomatid. Maitsesta. Kõige lõpus lisa kohvikoor. Lase segu keema. Serveeri koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kesekene 12.veeb 2007 09:41
võiks olla väga maitsev
1