Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lillkapsa-suvikõrvitsa panniroog

Argitoidud

Lillkapsa-suvikõrvitsa panniroog

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min


2 sl toiduõli
500—600 g lillkapsast
2-3 sibulat
1—2 suvikõrvitsat
3—4 tomatit
2 dl kohvikoort
u 1 tl soola

Puhasta lillkapsas ja lõika õisikuteks. Kuumuta toiduõli ning lisa sinna lillkapsa õisikud ja ratasteks lõigatud sibulad. Küpseta senikaua kuni lillkapsas on poolpehme. Lisa juurde tükeldatud suvikõrvits. Kuumuta. Vahetult enne küpsetamise lõppu lisa lohkudeks lõigatud tomatid. Maitsesta. Kõige lõpus lisa kohvikoor. Lase segu keema. Serveeri koos värske salatiga.

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat