Argitoidud

Aedvilja-kana-vokiroog

Keskmine hinne: 2.25 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon


1 sl õli
450 g tükeldatud kanafileed
200 g külmutatud aasia aedvilju
2.5 dl kanapuljongit
1 sl maisitärklist
1 tl viiepiprasegu
0.25 tl purustatud tšillipipart helvestena
2 sl Teriyaki kastet


Kuumuta õli suurel pannil või wokis, lisa kanaribad ja prae pidevalt segades 3-5 minutit. Lükka pruunistatud kanaribad panni ühele poolele.
Lisa aedviljad ja 1,25 dl puljongit.
Alanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta tasasel tulel 7 minutit, kuni aedviljad on krõmpsuvalt pehmed ja kana küps.
Sega väikeses kausis ülejäänud ained hoolega. Sega kana ja aedviljade juurde.
Kuumuta 3-4 minutit, kuni kaste on paksenenud

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mall 55 28.märts 2007 09:48
Kiiresti valmib ja maitsev!
1