Argitoidud

Mahlased hakklihakotletid feta juustu kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min


400 g hakkliha
1-2 küüslauguküünt
1 munarebu
½ tl Meira hakklihamaitseainet
1½ dl rõõska koort
1 tl meresoola

Kaste:
100 g Feta juustu
2 dl 10% rõõska koort


Sega hakkliha hulka purustatud küüslauk, munakollane, maitseained ja koor. Vormi tainast 8 ümarat kotletti ja küpseta praepannil mõlemalt poolt valmis.
Peenesta kahvliga feta juust peenemaks ja sega rõõsa koorega. Lase kaste keema, kuid ära keeda! Serveeri kotletid koos kartulitega.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Riina28 30.apr 2009 23:37
head, aga ei midagi erilist...
jobujuula 04.aug 2007 08:44
Väga hea on nende retseptide järgi süüa teha, Ei pea ise nuputama.
Maaja 26.dets 2006 19:05
Kindlasti on maitsvad, ei ole veel proovinud.
1