Argitoidud

Singipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon


100 g võid
2 dl nisujahu
2 sl vett
¼ tl soola
Täidis:
1 punane paprika
150 g sinki
150 g riivitud juustu
3 muna
3 dl hapukoort
¼ tl musta pipart
peterselli


Näpi või ja jahu segamini, lisa külm vesi ja sool. Sega tainas ühtlaseks massiks. Vooderda 27 cm Ø koogivorm tainaga. Lõika sink ja paprika kuubikuteks ning laota ühtlaselt taina peale. Riputa singi ja paprika peale riivitud juust. Sega munadest ja hapukoorest kaste, maitseks lisa musta pipart. Vajadusel lisa soola, kuid arvesta, et juust ja sink on soolased. Kalla kaste küpsetusvormi singi, paprikate ja juustu peale. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit või senikaua kuni koore-munasegu on hüübinud ja omandanud kuldse praepinna.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lepatriinu 09.veeb 2012 13:49
Minu perele ka väga maitses, olen juba mitu korda teinud.:)
Hindaja 20.jaan 2010 21:43
Mõnus! Ma vahetasin paprika maisi vastu välja ja panin rohkem sinki.. taigen läheb aga super hea maitsega kui panna soola asemel puljongipulbrit..
flowers 12.mai 2007 14:44
VÄga hea
1