Argitoidud

Purukattega rabarberivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
See kevadine magustoit maitseb kõige paremini leigena koos külma vanillijäätise, vahukoore või vanillsuhkruga magustatud hapukoorega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Puhasta rabarber, lõika 2 cm paksusteks tükkideks ja sega suhkruga. Laota suurde, vähemalt 28 cm läbimõõduga kõrgete äärtega ahjuvormi. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ning omavahel segatud riivitud kookos, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja jahu. Jaga segu rabarberitele. Puista mandlilaastud peale. Küpseta ahju alumisel siinil 180° juures, kuni pind on kaunilt kuldne (u 30 minutit).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa