Argitoidud

Rabarberi-mannavaht

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Võrratu mannavaht, millest võib lausa sõltuvusse jääda. Ilmselt on oma osa selles ka vanill- ja fariinsuhkrul ning vahukoorel, mida klassikalises mannavahus ei leidu. Serveeri piimaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda rabarberid. Pane potti vesi, fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit. Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vahustatud koor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 18.juuni 2012 20:29
SUPER!
legri 28.mai 2012 22:14
Väga maitsev! Ja tõesti võib sõltuvusse jääda. Hea vaheldus tavalisele mannavahule! Soovitan!
siirikirikal 28.mai 2012 10:44
Ei oska muud pakkuda, kui et mannavaht tuleks kindlasti enne vahustamist korralikult maha jahutada.
Sigrid 27.mai 2012 23:37
Ma ei saa aru, miks mul ei lähe vahtu? :(
mari1974 23.jaan 2012 10:14
Ainus mannavaht, mis tuleb täpselt selle õigena välja - mitte liiga paks ega ka mitte vedel. Vahustub hästi ja maitseb veel paremini. Meie pere lemmik!
toxi 27.mai 2011 19:16
mõnus..
Jutsukene 27.mai 2011 10:41
vahukoor tuleb vahustada jah. ja vaht tuleb imeline!
karin 25.mai 2011 16:04
kas vahukoor tulb vahustada?
marielis 09.aug 2010 22:51
Tegin täna esimest korda elus mannavahtu ja just selle retsepti järgi. Maitse oli imeline :) Rabarberi asendasin vastavalt hooajale punaste sõstardega ning vahukoor ja vanillisuhkur andsid just sellise mõnusa maheda nüansi maitsele juurde.
Hindaja 24.sept 2009 13:19
Tegin eile. Rabarberi asendasin sama koguse hapukamate õuntega. Superhea sai!
kokaneti 17.juuni 2009 19:12
just podiseb pajake tulel... usun, et tuleb maitsev vaht!
K , 15.juuni 2009 21:57
Väga maitsev ! :) Soovitan ! ;)
Sirts 02.juuni 2009 19:42
Tegin esimest korda elus mannavahtu ja välja tuli selline hõrgutis! Aitäh retsepti autorile:)
runcis 31.mai 2009 22:35
Väga maitsev ja mõnusalt õhuline!
Sabiina 30.mai 2009 22:57
tõeliselt hea. proovige kõik.
jaunts 30.mai 2009 08:53
Mmm mõnus ja maitsev! Parim mannavaht mida kunagi söönud olen! :P
as 30.juuni 2008 12:48
väga mõnus, meie pere lemmik
irmuhh 10.juuni 2008 22:02
Tegin ka eile õhtul seda mannavahtu ja väga maitsev tuli. Vahukoor tegi vahu mõnusaks ja mannavaht ei läinud ka väga kõvaks ja paksuks. Soovitan proovida!
maga 10.juuni 2008 21:21
sorri panin hinde valesti
maga 10.juuni 2008 21:20
Väga mõnus ja mahe vaht teen teine kordki.
Atsinna 04.juuni 2008 23:12
Lihtsam variant ongi klassikaline mannavaht. Ja eriliseks teeb selle vanilli-
fariinisuhkur ja vahukoor. Asja mõte oligi selles, et poleks klassikaline, vaid eriline. Mina ta lähiajal ära proovin, klassikaline ei köida, liiga tavaline.
salomeeke 04.juuni 2008 22:19
Mina tegin lihtsamalt: 9dl tükeldatud rabarberit, 9dl vett, 1,5dl suhkrut ja 1,5dl mannat. Lasin rabarberi, vee ja suhkru keema, lisasin manna ja keetsin madalamal kuumusel veel 3 min. Jahutasin maha ja lasin vahtu. Serveerisin taldrikul piimaga aga ka ilma piimata oli nii nämma :) Alguses tundus "puder" liiga vedel aga kui ära vahustatud sai siis selgus, et see oli täpselt õige paksusega ja vahtu läks ka imekiiresti. Lihtne ja maitseb tõesti suurepäraselt!
1