Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Küpsekartulid murulauguse hapukoorega

Argitoidud

Küpsekartulid murulauguse hapukoorega

Nigella Lawson Nigella ekspress
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
4 tk Suured kartulid
3 dl Hapukoor
0.5 tl teraline sinep
1 tl keedusool
Valge pipar
75 ml Murulauk
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Torka kartulid metallist praevarraste otsa, et need kiiremini läbi küpseksid, aseta ahjurestile ahju keskele ja küpseta 1 tund ja 15 minutit. Kui kartulid küpsevad, tõsta kaussi hapukoor, teraline sinep, sool, valge pipar ja hakitud murulauk. Pane kõrvale teelusikatäis murulauku. Sega kõik ained kokku ja raputa peale kõrvalepandud murulauk. Kui sa ei hakka kastet kohe sööma, kata kauss kilega ja pane külmkappi. Kui kartulid on pealt krõbedad ja seest pehmed, võta need ahjust välja, eemalda praevardad kartulite seest ning lõika kartulite ülaosasse ristikesed ja pigista kartulid õrnalt lahti, pane kaussi. Serveeri murulauguse hapukoorega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes