Argitoidud

Magus mustasõstrasupp kohupiimaklimpidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Maitsva mustasõstrasupi saad nii värsketest kui külmutatud marjadest. Mahedad kohupiimaklimbid sobivad tugevamaitselise supiga imehästi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Vala sõstrad sõelale ja suru puulusikaga katki, nii et eraldub võimalikult palju mahla. Vala järelejäänud kestad potti, kalla peale vesi, lase keema ja kurna. Vala vedelik potti ja aja keema. Sega hulka suhkur ja vähese veega ühendatud kartulijahu. Lase keema tõusta, ent ära edasi keeda, vaid tõsta tulelt. Sega juurde kuumutamata sõstramahl ning jäta jahtuma. Sega kohupiim munade, suhkru ja jahuga korralikult läbi. Aja vähese soolaga maitsestatud vesi keema, tõsta sinna teelusikaga etevaatlikult väiksed klimbid. Klimbid on valmis, kui need tõusevad pinnale. Tõsta vahukulbiga välja ja lase jahtuda. Serveeri kohupiimaklimpe mustasõstrasupiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa