Argitoidud

Suvine marjasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Suhkrusiirup muudab tikrikoored pehmemaks, seetõttu tasub tikreid siirupis leotada ka teiste roogade puhul, kus pelgad haput ja kõva koort.
Kogus: 2 portsjonit
1. Keeda suhkrust ja veest siirup, kuhu lisa ka kaks tähtaniisi.
2. Puhasta tikrid sabadest ja vala kuum siirup tikritele. Lase segul maha jahtuda.
3. Aseta kausi põhja siirupis ligunenud tikrid ja nende peale lusikaga teisi värskeid marju.
4. Vala marjadele veidi siirupit ning serveeri koos sojakohupiimakreemiga.

Sojakohupiim on lisandiga kindlasti tervislik, kellele maitse ei sobi, asendagu see kas kohupiima või vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa