Argitoidud

Peekonikartulid juustukreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök Autor: Lia Virkus
Suvel tee grillil, sügisel-talvel saad seda rooga ka ahjus valmistada.
Kogus: 4 portsjonit
Juustukreem tee valmis juba varem, samuti keeda kartulid poolpehmeks. Vahetult enne serveerimist keera kartulid peekonisse ja küpseta.
Pese kartulid ja kaabi puhtaks. Keeda 15 minutit kergelt soolases vees ja poolita seejärel. Keera peekoniviilud ümber kartulipoolikute. Küpseta neid grillil või ahjus vormi sees 225° juures 10 minutit, kuni kartulid on pehmed ja peekon mõnusalt krõbe. Juustukreemi valmistamiseks mikserda hapukoor, feta- ja toorjuust. Haki punane sibul peeneks ja lõika päikesekuivatatud tomatid ribadeks, sega koos peterselliga juustukreemi hulka. Serveeri kuumi kartuleid koos juustukreemiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
soolaja 31.dets 2011 14:20
Kartulid tulevad nõnda tõesti väga head. Jätsin kastmele soola lisamata, aga ikkagi oli liiga soolane mu jaoks. Panin ühe dl hapukoort juurde, et natukenegi pehmendada. Arvan, et järgmine kord teen poole feta kogusega. Nii soolane juustukaste tapab täiesti ära päiksekuivatatud tomatite maitse, neid polnudki kastmes tunda.
Anni 05.aug 2010 16:01
Nii tegin siis seda juustukreemi nii et panin hapukoort tunde järgi ehk u 1dl. Kuna fetajuust ise on juba suht soolane siis sellele juustukreemile soola kohe kindlasti mitte panna. Alguses mikserdades tundus et see segu jääb hullult vedel aga nats kui külmkapis seisis siis oli ok. Kartulid muide tulid väga head :)
NurrMarta 25.okt 2008 14:45
Kui palju tuleks panna hapukoort? Retsepti ainete hulgas seda praegu ei ole.
1