Bobotie ehk hakklihavorm

Mannavaht jõhvikatega

PÄEVARETSEPT

 

NÄDALA KOOK

 
TOIT KUI RAVIM
Kallis kartul

Kartul on meie igapäevane lihakõrvane. Igav ja tavaline? Mida temast enamat teha kui keeta, praadida või ahju pista? Ikka maandub ta millegi muu kõrvale, kõhutäiteks ja lisandiks. Kuid ... ärgem alahinnakem meie parimat mugulat! Ko…

NÄDALAMENÜÜ 16. - 22. OKTOOBER
ÜRITUSED, UUDISTOOTED, TRENDID

Maaülikooli teadlane lükkab ümber kuus levinud piimamüüti

Eesti Maaülikooli toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia õppetooli hoidja, dotsendi Ivi Jõudu sõnul teavad inimesed enamasti seda, et piim on inimo…

(29.09.2017)

Sirje Potisepp valiti viiendat korda Toiduliidu juhatajaks

Eesti Toiduainetööstuse Liidu volikogu nimetas Sirje Potisepa liidu juhatajaks järgmiseks kolmeaastaliseks ametiajaks.

(25.09.2017)

Suur üllatus! Aastaid parimaks valitud "Kuldrenett" tõugati tänavu troonilt

16. septembril valiti aianduskeskuses Hansaplant juba üheteistkümnendat korda lemmikõuna. Üsnagi üllataval kombel võitis sellel aastal sügisõun "Kal…

(22.09.2017)

Põlvkonnavahetus Eesti kulinaaria tipus: Bocuse d’Or võistlusi hakkab eest vedama Vladislav Djatšuk

Dimitri Demjanov (70), kes on olnud üle kümne aasta maailma mainekaima kokandusvõistluse Bocuse d’Or žüriiliige ja Eesti organisatsiooni president…

(18.09.2017)
VÄRSKELT FOORUMIS
Mis seen see on? 2 postitust, viimati vastas virka 22.09.2017 21:00
Eesti suurim discordi jututuba Algatas MarisT 20.09.2017 22:03
Hummusekrõpsud Algatas E-L 27.08.2017 11:00
Inkade mandliõli 1 postitus, viimati vastas Siiri Kirikal 05.05.2017 02:37
Kokandusalased koostööd Algatas Aivar 04.04.2017 11:30
Kokandusalased koostööd 1 postitus, viimati vastas Aivar 04.04.2017 11:20
Simit Algatas Marta 16.03.2017 13:13
kubu rasvast puhastamine 1 postitus, viimati vastas Karin 10.03.2017 11:15
Hei Tallinna ja lähiümbruse gurmaanid! Algatas epic foods 20.02.2017 09:40
M: soolakala kuivatatud meriahven Algatas Mikk 31.12.2016 09:58
VIIMASED KOMMENTAARID
Kas õunad vaid lahti kloppida, mitte vahustada? 64 kommentaari, viimati Sabiina 02.10.2017 22:03
Täitsa hea. 3 kommentaari, viimati Redone 30.09.2017 19:17
Ei ole ubadega kapsasupp uus leid. Ikka vana mulgimaa supp. 7 kommentaari, viimati Mulgi mammi 26.09.2017 13:13
Oo, jaa. Odavam on masstoodang küll. Peamine põhjus selles, et või asemel k 5 kommentaari, viimati Siiri Kirikal 26.09.2017 08:39
KÜSI ASJATUNDJALT margareeta küsis 27.11.2012 20:10

tere , soovin infot, kuidas kasutada niisutamise võimalusega ahju küpsetamisel. seda tean, et toorjuustukoogid ja leiva küpsetamisel aga pärmitaignast küpsetised ja biskvii…

KOKTEILIPIDU
SMUUTID
Suve meenutamise smuuti
MAHLAJOOGID
Õunamahl mündiga
MUUD
Hõõgvein
VIINAGA
Mandariini-
naps õhetava rosmariiniga
PIDUTSE KOOS MEIEGA
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Juustusuflee
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Kõrvitsa-
astelpaju-
džemm
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Astelpaju-
jogurtitort
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Teega graavilõhe
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Leedu peedi-
oasalat singiga
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Lihtne köögivilja-
salat herneste ja ubadega
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Vasikaliha seentega koorekastmes
PIDUTSE KOOS MEIEGA
Šokolaadi-
vaht