Eelroad

Apelsini-köögivilja püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Võrratu apelsinimaitseline püreesupp, milles leidub ka õunu ja köögivilju. Krõbeda sepikuga pakutud tervislik püreesupp sobib hästi ka kergeks lõunaks.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda õunad, kartulid, porru ja juurseller ning keeda kanapuljongis pehmeks. Pressi juurde apelsinimahl ja lisa toorjuust. Püreeri kõik ühtlaseks sametiseks seguks. Serveeri kohe krõbeda leiva või sepikuga.
1 portsjon ~150 kcal
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
muffits 09.juuli 2012 16:53
Mulle väga maitses, kuigi juurselleri jätsin välja, usun, et see oleks asja veelgi paremaks teinud. Teen kindlasti veel, eriti kuna seda on väga kerge teha ning ma olen püreesuppide fänn :)
Mari 08.okt 2010 12:00
Kuna apelsinid osutusid hapudeks, siis nõustun eelkõnelejatega - ei saavutanud ka minu supp õiget maitsete tasakaalu. Väha hapu supp tuli :)
bahjiggity 21.veeb 2010 13:47
Ühinen eelkõnelejatega. Kannatas süüa, aga rohkem enam ei tee.
sandralee 20.apr 2009 14:48
Minul jälle oli liiga apelsinine ja mattis kõik muud maitsed täielikult ära. Samuti ei teeks uuesti. Võiks neid puu- ja juurviljade suurusi natuke rohkem täpsustada. Apelsine ja õunu on nii paljudes erinevates suurustes ju.
kad. 19.apr 2009 16:45
Minu jaoks pisut liiga õunane, apelsinimaitsest polnud juttugi. Kokkuvõttes oli vahelduseks täitsa hea, aga uuesti ei hakkaks vist tegema.
1