Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Luksuslik sibulasupp valge veiniga

Eelroad

Luksuslik sibulasupp valge veiniga

Kadrin Linna Maaleht
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
400 g sibul
1 l vesi
1.5 dl Valge vein
1 sl jahu
2 sl Oliiviõli
sool, must pipar
Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks. Vala õli keedunõusse ja kuumuta selles sibularattaid vahetevahel neid segades, kuni need on pehmenenud ja kergelt jumekad. Puista sibulatele jahu, sega hästi läbi ja kuumuta veel veidi. Vala nüüd sibulatele peale keev vesi, sega ja keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa vein, kuumuta supp korraks läbi ja maitsesta suppi soola-pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke