Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lõhe kuumal taldrikul

Eelroad

Lõhe kuumal taldrikul

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hämmastavalt lihtsalt valmiv kalaroog
Retsept
portsjonile
500 g Lõhe
1 tl hakitud murulauk
2 sl hakitud till
2 sl või
sool, pipar
sidrunit
1. Lõika kalafileest õhukesed viilud.
2. Sega hakitud maitseroheline ja sulata või.
3. Kuumuta taldrik 100-kraadises ahjus.
4. Võta taldrik ahjust. Aseta kalaviilud kuumale taldrikule, nii et kogu taldrik oleks kaetud. Raputa kalale maitserohelist ja vala üle sulatatud võiga. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
5. Serveeri kohe värske salati ja sidruniga.

KOMMENTAARID

liisil 20.jaan 2010 20:55
Väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke