Eelroad

Küüslaugune salat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kasuta kerges õlimarinaadis küüslaukusid, mis pole nii terava maitsega. Enne salatisse lisamist maitse küüslauku, et kontrollida selle vängust.
Kogus: 1 portsjon
1.  Rebi salatilehed taldrikule
2.  Viiluta marineeritud küüslauk õhukeseks.
3.  Tõmba meloni viljalihast kuulid.
4.  Kuhja kõik komponendid taldrikule, peale rebi mozzarella’st juusturibad ja lisa lihaviilud.
5.  Tilguta peale palsamiäädika kreemi.
6.  Serveeri salatit küüslaugusaiakestega. Selleks haki küüslauk või sisse ja pintselda saiad küüslauguvõiga kokku. Küpseta 180 kraadi juures kuldpruuniks (u 7 minutit).
# Küüslaugusaiade tegemise juures vaata, et saiad ei oleks liiga kõrge kuumuse käes. Küüslauk kipub kõrgel kuumusel ära kõrbema, muutudes nii mõrkjaks.
# Melonist saad dekoratiivsed kuulid, kasutades spetsiaalset meloninuga, mida müüakse ka Pariisi kartuli noa nimetuse all. Nuga on müügil täiesti tavalistes hästi varustatud toidupoodides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 06.nov 2009 18:46
lihtne salat)))
1