Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Aurutatud brokoli küüslaugu, palsamiäädika ja Parmesaniga

Eelroad

Aurutatud brokoli küüslaugu, palsamiäädika ja Parmesaniga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne itaaliapärane köögiviljaroog, mis valmib minutitega. Võimalusel kasuta head ja kvaliteetset palsamiäädikat.
Retsept
portsjonile
300 g Spargelkapsas ehk brokoli
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
2 sl Palsamiäädikas
25 g Parmesani v. muud kõvat juustu
Lõika brokoli õisikuteks, auruta 5 minutit ja nõruta. Kuumuta pannil õli,
lisa hakitud küüslauk ja kuumuta hetke. Lisa brokoli ja prae pidevalt segades umbes minuti jagu. Maitsesta soola ja pipraga. Nirista peale palsamiäädikas ja serveeri kohe Parmesani juustu laastudega.
Sobib nii iseseisvaks toiduks kui ka suviste grillroogade lisandiks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes