Eelroad

Arbuusisalat vähisabadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kõige paremini maitsevad värskelt kooritud krevetid või vähisabad, kuid vajadusel sobivad ka külmutatud või konserveeritud alternatiivid.
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk ja tšillikaun hästi peeneks ning sega sojakastme, oliivi- ja seesamiõli ning sidrunimahlaga. Maitsesta marinaad soola-pipraga.
2. Puhasta või sulata vähisabad ning aseta kastmesse vähemalt 30 minutiks marineeruma.
3. Eemalda arbuusi viljalihast seemned ja lõika arbuus kuubikuteks.
4. Aseta rukolalehed taldrikule ja selle peale arbuusikuubikud.
5. Vala arbuusi peale marineeritud vähisabad koos kastmega.
6. Haki murulauk ja puista koos basiilikulehtedega salatile.
Võid salatis kasutada ka juba eelnevalt maitsestatud krevette ja vähisabasid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa