Eelroad

Ahjutomati-kitsejuustu bruschetta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Anni Arro
Ahjutomati-kitsejuustu bruschetta
Kogus: 1 portsjon
1 Kuumuta ahi 180 kraadini. Poolita tomatid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 30–45 minutit ahjus.
2 Lõika suvikõrvits pikkupidi õhukesteks viiludeks ja prae oliiviõlis mõlemalt poolt pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
3 Rösti ciabatta-viilud krõbedaks ja pruuniks. Hõõru pealt küüslauguga ja aseta leivale paar viilu suvikõrvitsat.
4 Kuumuta pannil pisut oliiviõli ja prae kitsejuust kuumal pannil mõlemalt
poolt krõbedaks. Lõika viieks sektoriks ja aseta ciabatta-viiludele. Tõsta bruschetta’le ka ahjutomatid.
5 Maitsesta värskelt jahvatatud pipraga. Aseta igale viilule paar basiilikulehte
ja piserda peale hästi head oliiviõli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiraam 24.dets 2011 23:20
Ülimaitsev, teen kindlasti veelkord ;)
Madis 09.jaan 2010 17:15
Ma arvan, et ahjutomati- kitsejuustu burchetta on tõesti parem. Ma olen ise proovinud ahjutomati-
kitsejuustu burchettat.
Reelika 29.dets 2009 17:42
Oh, see on superkraam,mida saab nautida ka Haapsalus Arro koostatud retseptidega kohvikus.
1