Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Hernesupp mozzarellaga

Eelroad

Hernesupp mozzarellaga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikas ja kergelt magus supp, mille muudab kreemjaks mozzarella, maitseb suurepäraselt koos röstitud rukkileivaga. Herned aitavad hästi kaasa seedimisele ja sisaldavad C-vitamiini.
Retsept
portsjonile
1 sl Õli
1 tk Väike sibul
500 g Herned (külmutatud)
7 dl Kanapuljong
100 g Mozzarella
Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja prae paar minutit. Lisa külmunud herned ja kanapuljong, kuumuta keemiseni ning keeda 10 minutit. Lisa tükeldatud mozzarella ja püreeri supp sauseguriga ühtlaseks. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

alicia 05.veeb 2012 19:40
Väga maitsev tõesti!
urve66 28.juuni 2010 13:27
Kiirelt valmis ja väga maitsev!
Yxplika 28.jaan 2009 17:55
Seni ei olnud ma eriline hernesupi sõber, aga sellest on saanud meie pere üks lemikuid :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes