Eelroad

Kartulisalat kliides paneeritud haugifileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Kogus: 4 portsjonit
Keeda kartulid pehmeks ning jahuta. Koori sibul ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega kartulitest, punasest sibulast, konservkurgiviiludest ja majoneesist kokku salat. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Maitsesta ka veidi nisujahu soola ja pipraga. Klopi kahvli või vispliga kanamuna lahti. Lõika kalafilee sobivateks portsjontükkideks, paneeri esmalt jahus, siis munas ja lõpuks kliides. Prae kuumal pannil võis kuldseks.
Rebi loputatud ja nõrutatud salatilehed väiksemateks tükkideks, aseta taldrikule. Tõsta lehtedele kartulisalat ning sellele omakorda praetud kala. Kaunista kapparitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa