Eelroad

Küpsetatud kanafilee glasuuritud ürdiõuntega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Kogus: 4 portsjonit
Prae kanafileed kuumal pannil vähese õliga ning maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega. Kui kana kipub pannil enne valmimist kõrbema, küpseta see lõpuni ahjus.
Mõõda väikesse potti 100 g suhkrut, lisa 1 dl vett ning keeda paksu siirupi tekkeni. Haki veidi tüümiani ja rosmariini ning lisa siirupile. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika viljaliha 2 cm laiusteks viiludeks. Kasta viilud 2–3 minutiks keevasse siirupisse ning tõsta majapidamispaberile nõrguma.
Pane palsamiäädikas ja ülejäänud 50 g suhkrut kastrulisse ning keeda siirupiks. Lõika küpsetatud kanafileed 3–4 viiluks. Pane kõigi kanatükkide vahele õunaviil ning serveeri koos palsamiäädikast keedetud kastme ja rebitud salatilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadri1987 03.apr 2010 12:49
Suurepårane kooslus ! Kanale tegin ise marinaadi worcesteri kastme asemel ja küpsetasin ainult ahjus, sai imehea! Soovitan proovida !
1