Eelroad

Küpsetatud kanafilee glasuuritud ürdiõuntega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Kogus: 4 portsjonit
Prae kanafileed kuumal pannil vähese õliga ning maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega. Kui kana kipub pannil enne valmimist kõrbema, küpseta see lõpuni ahjus.
Mõõda väikesse potti 100 g suhkrut, lisa 1 dl vett ning keeda paksu siirupi tekkeni. Haki veidi tüümiani ja rosmariini ning lisa siirupile. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika viljaliha 2 cm laiusteks viiludeks. Kasta viilud 2–3 minutiks keevasse siirupisse ning tõsta majapidamispaberile nõrguma.
Pane palsamiäädikas ja ülejäänud 50 g suhkrut kastrulisse ning keeda siirupiks. Lõika küpsetatud kanafileed 3–4 viiluks. Pane kõigi kanatükkide vahele õunaviil ning serveeri koos palsamiäädikast keedetud kastme ja rebitud salatilehtedega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadri1987 03.apr 2010 12:49
Suurepårane kooslus ! Kanale tegin ise marinaadi worcesteri kastme asemel ja küpsetasin ainult ahjus, sai imehea! Soovitan proovida !
1