Eelroad

Kammkarbi-carpaccio basiilikuõli ja Parmesaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kammkarbil on õrn ja maitsev liha, mis ei vaja pikka ettevalmistust ega küpsetamist.
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuivata kammkarbid majapidamispaberiga ja pruunista kiirelt pannil, nii et pind oleks krõbe. Jahuta ja lõika 2-millimeetristeks viiludeks.
2. Purusta basiliikulehed minilõikuris ja sega oliiviõliga ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Sega omavahel basiilikuõli, laimimahl ja sinep.
4. Kammkarbid sega saadud kastmega vahetult enne serveerimist ja lase 5 minutit seista.
5. Serveeri röstitud saiaga.
6. Kaunista Parmesani-laastude ja hernevõrsetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa