Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulisuflee suitsupeekoni ja ürtidega

Eelroad

Kartulisuflee suitsupeekoni ja ürtidega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Kartulisufleed võib teha mitut moodi ja erineva maitsega, peekoni ja ürtidega on neist üks lihtsamaid. Seda sufleed võib pakkuda nii eelroana kui ka valikus koos teiste toitudega. Sufleed on hea teha väikestes vormides, aga sama hästi sobivad ka tavalised väikesed kohvitassid.
Retsept
portsjonile
6 tk väikesed keedetud kartulid
1 tl värske või kuivatatud basiilik
1 tl peeneks hakitud petersell
1 tl või
1 spl peeneks hakitud roheline sibul või murulauk
1 küüs küüslauk
100 g peekon
3 spl toorjuust
sool, pipar
Lõika kartulid väikesteks kuubikuteks, peekon peenikesteks ribadeks ja haki küüslauk peeneks. Prae peekon pannil koos küüslauguga krõbedaks.
Lisa kartulitükid, ürdid ja toorjuust. Sega hästi läbi.
Pane kartulimass õliga määritud vormidesse.
Küpseta 220° ahjus 10 minutit.

KOMMENTAARID

Marion 18.märts 2011 14:44
Tegin kartuli peaaegu pudruks ja segasin kõik ained. Väga hea oli! Krõbedaks ma ka ei saanud, aga usun, et praadides segu kotlettideks jääks krõbedad. Sisse võiks veel juustu riivida:)
... 28.dets 2010 13:52
Kokku jääb ta sul siis kui paned ta raskuse alla tahenema peale ahjust välja võtmist Ja lõikad lahti alles kunagi hiljem
oquill 27.dets 2010 15:22
Kas see suflee peaks jääma ühte tükki nagu pildi peal? Minu oma oli sama pude nagu enne ahju panemist ja sellist krõbedat kihti peal ei olnud, kuigi tegin kõik nii nagu kirjas. Äkki peaks kauem küpsetama, nt pool tundi?
säutsmoonik 27.dets 2010 14:12
Kohvitassid 220 kraadiga ahju? Kas keegi on proovinud?
Kats 23.dets 2010 10:15
Kas keegi on proovinud? Kuidas oli? :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes