Eelroad

Porru- ja tüümianisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Juurviljadest sobib porrusupi hulka lisada ka lillkapsast ja püreesupi austajad võivad kogu poti sisu ka püreerida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartul ja puhasta porru voolava vee all.
2. Lõika porru viiludeks ja kartul kuubikuteks (umbes 2 cm suurused tükid).
3. Sulata potis või ja kuumuta selles porru.
4. Lisa tüümian ja kuumuta 4-5 minutit.
5. Lisa kartulikuubikud ja nii palju vett, et köögiviljad oleksid veega kaetud.
6. Kata pott kaanega ja keeda tasasel tulel umbes 30 minutit.
7. Lisa piim, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel mõned minutid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Cirtsu 16.jaan 2013 18:09
Väga hea supp, kerge. Maitsvam saab, kui on kõrvale hammustada omatehtud lihapirukaid.
1