Eelroad

Sibulasupp juustuga

Keskmine hinne: 1.8 Allikas: 100 rooga
Maitselt rammune supp maitseb sulnilt.
Kogus: 4 portsjonit
Haki kooritud sibulad peeneks ning kuumuta madalal kuumusel õli ja vee segus
7–8 minutit. Tõsta pliidikuumust, riputa sibulad jahuga üle ja sega läbi. Lisa segamist
jätkates kuum puljong ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Maitsesta pipraga.
Lisa keeva vette kastetud lusikaga väikeste portsjonite kaupa toorjuust. Sega
või vispelda ühtlaseks ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
põõnu 17.nov 2012 23:35
Tulemus oli väga maitsev.
zitazitik 22.sept 2012 17:25
Raputasin samuti pannil pruunistatud saiakuubikuid supile peale...mmm, imehea!
Ohlala 21.okt 2011 18:59
Väga maitsev supp.. Panin vett natukene liiga palju, ei mõõtnud. Soovitan saiakuubikuid juurde praadida =)
1