Eelroad

Sibula-juustusupp

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
Puhasta sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks, hauta keedunõu põhjas võiga klaasjaks. Lisa puljong, loorber ja pipar. Keeda madalal kuumusel 15 minutit. Maitsesta supp peeneks hakitud küüslaugu ja soolaga. Lisa riivitud juust ning hakitud maitseroheline. Serveeri röstitud saiakuubikute või soolaste küpsistega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 11.märts 2010 15:25
Kui arvestada poole liitri vedelikuga, veidi annab juurde sibul, juust, või, aga natuke üle poole liitri suppi tuleb sellest kogusest. Oleneb kui hea isuga olete, kuid usun, et nelja ära ei toida.
Asta 11.märts 2010 14:38
huvitav palju sellest kogusest saab? kas neli inimest toidab ära?
Mari 06.veeb 2010 17:03
Mulle ei maitsenud üldse. :(
katsetaja 28.juuli 2009 21:06
Soola jätsin ära, aga riivjuustu asendasin ka sulatatud juustuga. Kokkvõtteks maitsev (ja odav!) supp. :)
kokanduse rühm 01.dets 2008 14:18
Palun proovige.See on väga hea supp.Me proovisime seda kokanduse tunnis.
täistera 21.nov 2008 00:15
Palju pisaraid sai seda suppi tehes valatud, aga tulemus oli seda väärt. Tegin Merevaiguga. See retsept pääses minu tarka raamatusse. :)
Gribojedov 06.nov 2008 13:08
Omalt poolt lisaksin, et proovige ka nii, et riivjuustu asemel sulatate supi sisse ühe karbi Merevaiku. Aga ärge siis enam keema laske. Tõeliselt hõrk supp saab! Ja muide, teine variant sellest on, kui koos sibulaga või sibula asemel kasutate hakitud seeni. Väääääga maitsev!
1