Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Külm peedisupp

Eelroad

Külm peedisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Supi muudavad toekamaks kalkunisingiribad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
750 g keedetud peet
1 tk Sibul
0.5 tk Porrulauk
1 tk Porgand
200 g Varsseller
1 leht Loorber
4 tera Nelk
2 tl Sool
0.25 tl Pipar
1 tk Sidrunist pressitud mahl
2 l Vesi
150 g kalkunisink
SERVEERIMISEKS
maitserohelist
Sidrunikooreribasid
Hapukoor
Koori ja tükelda sibul, porgand, porru ja seller, pane kõik köögiviljad potti. Lisa vesi, loorberileht ja nelgiterad ning keeda 20 minutit. Vala supisse tükeldatud keedupeet ja ribadeks lõigatud kalkunisink, maitsesta leem soola, pipra ja sidrunimahlaga. Keeda veel 5 minutit ning lase siis jahtuda. Serveeri maitserohelise ja sidrunikooreribadega, soovi korral ka hapukoorega.

Märksõnad

peedisuppkülm

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga