Eelroad

Peedisalat keedumuna ja Parmesaniga

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Ma lihtsalt ei tea, mida selle salati kiituseks kirjutada… See lihtsalt on hea – ja kõik!
Kogus: 2 portsjonit
Koori peedid ja lõika õhukesteks viiludeks.
Sega kausis kokku marinaadiained: oliiviõli, äädikas, hakitud küüslauk ja pune. Kalla viilutatud peetidele
ja lase vähemalt tund aega toasoojas seista. Viiluta munad. Aseta peet, munad, rukola ja basiilik kihiti taldrikule. Lisa kõrvitsaseemned ja Parmesanilaastud. Piserda üle natukese marinaadiga ning maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siniliblikas 22.okt 2014 11:39
tõesti kiituseks ei jagu sõnu... nii nii hea
Lica 28.jaan 2012 12:04
Algul ei olnud sugugi kindel salati headuses, aga tõesti maitses suurepäraselt ja isegi meestele meeldis. :)
liska 30.märts 2010 19:56
elus esimest korda sõin peeti ja väga väga hea salat! :)
bersan 25.jaan 2010 11:41
Ka lastele maitseb hästi! Suurepära-
ne!:Y
Ingrid 07.veeb 2009 20:33
Tõeliselt hõrk salat. Isegi mu abikaasa, kes muidu juurikatesse skepti-
liselt suhtub, siis seda peedisalatit sööb väga hea meelega :).
1