Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Võis pruunistatud kikerherned

Eelroad

Võis pruunistatud kikerherned

Anni Arro 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Võis pruunistatud kikerherned on n-ö vaese mehe toit, kuid üüratult maitsev. Pruunistatud või, küüslauk ja rosmariin annavad kokku karamellise pehme maitse ning väike tšillikaun lisab meeldivalt vürtsi. Ideaalne vahepala külmal rõskel talvepäeval.
Retsept
portsjonile
1 purk (400g) Kikerhernes
2 sl Või
0.5 küünt Küüslauk
1 tk Väike tšillikaun (kuivatatud)
2 oksa Rosmariin
Petersellilehed
sool, pipar
Oliiviõli
Nõruta kikerherned. Sulata potis või ning lisa hakitud küüslauk, rosmariinioksad ja sõrmede vahel pudendatud tšillikaun.
Pruunista veidi ja lisa kikerherned. Sega kõik läbi ja prae paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe hakitud peterselli ja külmpressitud oliivõliga piserdatult.

KOMMENTAARID

Redone 08.dets 2014 20:44
täitsa mõnus asi. Ma sõin seekord niisama, aga mille juurde see muidu võiks sobida?
mari 09.aug 2012 14:51
suurepärane!
Didi 26.juuni 2010 23:43
Me paneme t?illi asemel Harissa pastat. Praen ca 4-5 min ja näksime niisama, ilma oliivõlita.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool