Eelroad

Võis pruunistatud kikerherned

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Võis pruunistatud kikerherned on n-ö vaese mehe toit, kuid üüratult maitsev. Pruunistatud või, küüslauk ja rosmariin annavad kokku karamellise pehme maitse ning väike tšillikaun lisab meeldivalt vürtsi. Ideaalne vahepala külmal rõskel talvepäeval.
Kogus: 1 portsjon
Nõruta kikerherned. Sulata potis või ning lisa hakitud küüslauk, rosmariinioksad ja sõrmede vahel pudendatud tšillikaun.
Pruunista veidi ja lisa kikerherned. Sega kõik läbi ja prae paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe hakitud peterselli ja külmpressitud oliivõliga piserdatult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 08.dets 2014 20:44
täitsa mõnus asi. Ma sõin seekord niisama, aga mille juurde see muidu võiks sobida?
mari 09.aug 2012 14:51
suurepärane!
Didi 26.juuni 2010 23:43
Me paneme t?illi asemel Harissa pastat. Praen ca 4-5 min ja näksime niisama, ilma oliivõlita.
1